La construcció del Mercadona comportarà una millora dels accessos a La Granja

Des del passat dilluns s’estan realitzant obres de millora als accessos al barri de La Granja. Es crearà una nova rotonda per connectar el barri amb la carretera C-1413 i la rambla de la Granja es prolongarà fins al carrer Anselm Clavé.

La construcció d’un Mercadona al barri de La Granja ha obligat a l’Ajuntament a millorar els accessos per ajudar a fer més fluida l’entrada i sortida de clients al supermercat. Des del passat dilluns 16 d’abril han començat unes obres que es donaran per finalitzades en un mes i mig.

La primera fase de les obres consisteix en una nova rotonda situada a la zona oest, a l’alçada de la rambla de la Granja. Aquesta rotonda permetrà l’accés al barri pel lateral de la carretera comarcal C-1413. “L’afectació al trànsit serà mínima”, ha assegurat l’Ajuntament a través d’un comunicat. Les obres duraran unes tres setmanes.

Un cop estigui construïda la nova rotonda, començarà la segona fase de les obres, que consisteix en la prolongació de la rambla de la Granja fins al carrer Anselm Clavé. L’objectiu d’aquesta actuació és permetre que els vehicles que transiten la Rambla en sentit muntanya puguin accedir directament al carrer Anselm Clavé. Aquestes obres no afectaran a la mobilitat i també es preveu que tinguin una durada aproximada d’unes tres setmanes.

Una rotonda amb la C-1413 i la prolongació de la Rambla de la Granja amb Anselm Clavé són les dues actuacions // Ajuntament de Molins de Rei

 • Anonimous

  eso eso mercadonas, caprabos, condis y las tiendas del pueblo de toda la vida a la mierda por culpa de las grandes … bien bien qe se lleven el dinero los de fuera como siempre… madre mi a qe país …

  • Sergix

   Que bajen los impuestos los ayuntamientos y a su vez los comerciantes.

 • Anonimous 2

  Si los precios de las tiendas del pueblo fuesen iguales o mejores a los de los grandes, quizás tendrían un elemento competidor más fuerte.
  Estoy de acuerdo con el pequeño comercio pero no pagarlo a precio de oro.

  • Teresa

   Cuanto dinero llevamos gastado todos esos años, desde el Ayuntamiento, con nuestros impuestos, en promocionar el comercio local, con campañas absurdas y ocurrencias siempres del del mimo regidor, con resultados estériles. En el Mercado Municipal, fruterias y charcuterias que te sirven la fruta y el jamon sin guantes, productos mal identificados y sin precios visibles, sin indicación de su procedencia , etc etc. La gestión del Ayuntamiento en estos últimos años en este aspecto ha sido nefasta y nada profesional. ¿ Quien es el responsable político de todo esto , o todos ahuecan el ala?

 • Aquesta infraestructura ja estava projectada. Mercadona no millora els accessos, en tot cas el trànsit a La Granja serà força més elevat. Si no ho fessin seria encara pitjor…

 • Paula Moure via Facebook

  Creo que es Mercadona quien paga estas obras no?.

 • Mercadona no crea clients, crea fidels…amb fe.

 • molinenca

  Amb l'allargament de la Rambla fins l'Anselm Calvé, suposo que es té en cosideració la reubicació dels arbres afectats ( que estan en perfectes condicions) ´pocs que tenim que creiexen bé i donen ombra … espero no els talin per estalviar i que siguin consequents i els treguin amb cura i els tornin a plantar ( no fa gaire informaven de la palntació d'alguns arbres, esperem que segueixin en la línea i aquests no pàteixin).

  • Chinty

   Es escandaloso, han cortado todos lo arboles, deberíamos denunciarlo, es una salvajada lo que han hecho. Y lo que es peor, creo que la conectividad del barrio ira a peor.

 • Pingback: La nova Rambla de la Granja comporta l'eliminació d'uns arbres històrics | Viu Molins de Rei()