La construcció del Mercadona comportarà una millora dels accessos a La Granja

Des del passat dilluns s’estan realitzant obres de millora als accessos al barri de La Granja. Es crearà una nova rotonda per connectar el barri amb la carretera C-1413 i la rambla de la Granja es prolongarà fins al carrer Anselm Clavé.

La construcció d’un Mercadona al barri de La Granja ha obligat a l’Ajuntament a millorar els accessos per ajudar a fer més fluida l’entrada i sortida de clients al supermercat. Des del passat dilluns 16 d’abril han començat unes obres que es donaran per finalitzades en un mes i mig.

La primera fase de les obres consisteix en una nova rotonda situada a la zona oest, a l’alçada de la rambla de la Granja. Aquesta rotonda permetrà l’accés al barri pel lateral de la carretera comarcal C-1413. “L’afectació al trànsit serà mínima”, ha assegurat l’Ajuntament a través d’un comunicat. Les obres duraran unes tres setmanes.

Un cop estigui construïda la nova rotonda, començarà la segona fase de les obres, que consisteix en la prolongació de la rambla de la Granja fins al carrer Anselm Clavé. L’objectiu d’aquesta actuació és permetre que els vehicles que transiten la Rambla en sentit muntanya puguin accedir directament al carrer Anselm Clavé. Aquestes obres no afectaran a la mobilitat i també es preveu que tinguin una durada aproximada d’unes tres setmanes.

Una rotonda amb la C-1413 i la prolongació de la Rambla de la Granja amb Anselm Clavé són les dues actuacions // Ajuntament de Molins de Rei