Victòria agònica del CN Molins de Rei (9-8) contra l’Helios

L’absolut A de waterpolo del CN Molins de Rei guanya a l’Helios d’un sol gol (9-8) en un partit amb molta èpica.

El CN Molins de Rei pot acabar tercer a la lliga // Arxiu

Cada temporada, els enfrontaments entre l’Helios i el Molins segueixen una pauta bastant similar. Un dels dos partits acaba amb derrota ajustada per part dels molinencs, però en l’altre, els de Sergi Pedrerol signen una victòria d’un sol gol de diferència, amb un joc brillant i una lluita incansable.

Enguany s’ha seguit el mateix model i després de la derrota, ha arribat la victòria per 9 gols a 8, a casa, contra un equip amb el qual es comparteix un sentiment de rivalitat especial. Ja sigui per la seva simil·litud en el joc o per la ja habitual disputa de les mateixes posicions, aquests enfrontaments són un clàssic tant pels molinencs com pels de Saragossa.

Actualment, i gràcies a aquests darrers 3 punts tan importants, el Molins de Rei segueix en tercera posició a la classificació general, tot i que caldrà lluitar molt per mantenir-la, ja que el CN Concepción iguala als molinencs a punts.

Seguint el calendari d’aquest any, el Molins de Rei descansa una nova jornada que, altre cop, torna a trencar la lliga. El proper partit serà el dia 28 d’abril, fora de casa, contra, precisament, el CN Concepción. Un partit possiblement més important que el de la jornada passada, ja que si guanyen s’asseguren una mica més la tercera posició, però si perden, es veuran sepultats a la quarta.