L’Ateneu Mulei celebra el seu cinquè aniversari

L’Ateneu Mulei fa cinc anys de vida. Per celebrar-ho han preparat un sopar i una cantada de cançó improvisada per a la nit de divendres i una cursa de bales de palla, que es realitzarà diumenge a la tarda. Les inscripcions per participar s’han de fer prèviament.

El cinquè aniversari de l’Ateneu Mulei començarà amb un sopar d’entrepans de botifarra a la brasa aquest divendres a partir de les nou de la nit. Després, a les 11, arribarà la cantada de cançó improvisada, que comptarà amb la participació dels cantaires Francesc Ribera “Titot”, Caterina de Sa Pobla. La música la posarà l’Orquestrina Molinenca de Glosa.

La segona part de l’aniversari serà diumenge a la tarda amb el que ja s’està convertint en un clàssic: la Cursa de bales de palla a la plaça de l’Església. Enguany arriba a la seva quarta edició i manté la dinàmica d’anys anteriors. Cada cursa consistirà en dos grups competint per arribar els primers a la meta. Els grups han de ser de quatre persones i s’han d’inscriure abans del dissabte 21 al matí a la Llibreria Barba. El preu de la inscripció és de 8 euros per grup i es suggereix que els participants vagin disfressats a la competició.