Suspès el partit entre el Vallirana B i l’Atlètic Incresa

Un jugador del Vallirana agredeix l’àrbitre i aquest decideix suspendre el partit quan l’equip local estava amb dos jugadors menys i el resultat era de 0 a 0. 

A vegades s’oblida que el futbol no és res més que un joc. El partit que enfrontava al Vallirana amb l’Atlètic Incresa aquest cap de setmana ha estat suspès per una agressió d’un jugador del Vallirana sobre l’àrbitre del partit.

El Vallirana, penúltim a la classificació i amb moltes opcions de baixar de categoria, “estava molt nerviós” explica el capità de l’Atlètic Incresa, Francisco Bellido, en declaracions a Viu Molins de Rei. L’equip del barri del Canal tenia el partit força controlat fins que un jugador de l’equip local va ser expulsat per una brusca entrada a un molinenc. A més a més, un dels seus companys també va ser expulsat per protestar la jugada.

A partir d’aquest moment la tensió va anar augmentant i en una jugada polèmica amb una discussió entre dos jugadors la banqueta del Vallirana va saltar al terreny de joc i un dels jugadors va agredir a l’àrbitre que va decidir suspendre el partit. Faltaven deu minuts aproximadament per finalitzar el matx. Bellido sosté que el seu equip “no va tenir res a veure” en aquesta polèmica.

Recomanacions personalitzades