El masculí de bàsquet és a quatre partits de la glòria

El CE Molins de Rei es retroba amb la victòria contra el Salou (79-61) i segueix en places d’ascens directe a Primera Catalana a quatre partits pel final de la lliga. 

El descans per les vacances li ha anat bé al sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei. Després de dues derrotes consecutives, els homes de Juan Couto s’han retrobat amb la victòria contra el Salou (79-61) i segueixen pel bon camí per aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

Els molinencs han controlat el partit des del principi, segons explica el blog de la secció de bàsquet del CE Molins de Rei, encaixant només 5 punts durant el primer període i recuperant el bon nivell defensiu mostrat durant la temporada. Durant el segon i el tercer quart el Salou va plantar cara però a l’últim període el CE Molins va sentenciar el partit aconseguint una màxima diferència de 23 punts. Jordi de Ugarte amb 22 punts va ser el màxim anotador del partit.

Ara queden quatre partits per finalitzar la temporada i el Molins, segon a la classificació, ocupa places d’ascens directe. Quatre finals que portaran als de Juan Couto a visitar les pistes de La Palma de Cervelló i Pallejà i a rebre al Calafell i al Martorell en una última jornada que pot esdevenir una gran festa.

Recomanacions personalitzades