Ivan Arcas reclama que es netegi la seva imatge després de l’arxivament de la denúncia de la interventora

L’exalcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, es mostra “satisfet” davant l’arxivament de la denúncia presentada contra ell a la Fiscalia de Barcelona. Arcas demana que es recuperi públicament l’honor dels implicats en el cas i proposa que s’obri un expedient informatiu contra la exinterventora.

Ivan Arcas va valorar l'arxivament de la denúncia el passat dissabte a la Federació Obrera // David Guerrero

“Satisfet de que s’hagi demostrat que tot era fals”, és com es mostra Ivan Arcas després de conèixer que la Fiscalia de Barcelona ha arxivat la denúncia presentada per l’anterior interventora per un possible cas de prevaricació i tràfic d’influències. L’exalcalde i actual portaveu d’Iniciativa per Molins de Rei, que va defensar la seva innocència des del primer moment,  ara vol revenja i reclama que s’obri un expedient informatiu per aclarir la manera d’actuar de la interventora que el va portar davant la justícia per les adjudicacions a Clam Consulting que s’ha demostrat que no són il·legals, però sí irregulars.

“La mala praxis professional de la interventora ha de ser investigada, ha de respondre del que va fer”, ha asssegurat Arcas en declaracions a aquesta redacció. Des de fa gairebé un any, la interventora treballa a l’ajuntament de Pallejà, tot i que des de fa unes setmanes es troba suspesa de sou i feina per injúries contra l’alcalde del municipi on actualment està destinada.

Arcas reclama que ara “l’Ajuntament té la obligació d’ajudar a recuperar l’honor de tots els que van ser denunciats per la interventora, tant els polítics com els treballadors municipals”. En aquest sentit, l’exalcalde va mantenir una trobada amb l’actual batlle, Xavi Paz, per traslladar-li les seves inquietuds. Arcas vol que es restitueixi públicament la imatge de totes aquelles persones que s’han vist implicades en el cas Clam Consulting però en el si de l’equip de govern, format per PSC i CiU, encara no hi ha una postura clara.

L’actual equip govern, format pels dos partits polítics que van portar la gestió de l’anterior alcalde a l’Oficina Antifrau, ha declinat fer declaracions a Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

  19 comments for “Ivan Arcas reclama que es netegi la seva imatge després de l’arxivament de la denúncia de la interventora

 1. Maria
  17/04/2012 at 4:21

  La justícia en aquest país ja sabem com funciona. El poble en el seu moment va poder llegir les irregularitats que denunciava la interventora en el seu informe i ja va dictar sentència a les urnes.

 2. marc
  17/04/2012 at 7:35

  Felicitats Sr. Arcas!
  Si hi ha un funcionari que ha comés una irregularitat que el sancionin. Aquí la primera "irregular" és la senyora interventora i el seu historial de shows a Abrera, Molins i ara Pallejà. I el poble va llegir el que interessadament van escriure els polítics, sindicalistes afins a partits, i treballadors de l'ajuntament afins a partits, de manera anònima a les xarxes socials per tal de rascar vots, la "sentència" de les urnes no ha estat mai tant manipulada com a les passades eleccions.

  • Juanma
   17/04/2012 at 22:27

   Jajjajaj que bueno!!!! Esa si que es buena!!!

 3. 17/04/2012 at 10:57

  que menys¡¡¡ o es que acusar sense raons a de quedar impune???

 4. Maria Josefa Ramírez Duque via Facebook
  17/04/2012 at 11:11

  que limpie el su concienza

 5. 17/04/2012 at 19:06

  Sense pietat,canya i tralla,Ivan.Salut i Republica

 6. Francesca
  17/04/2012 at 20:34

  Felicitats Alcalde Arcas.
  Malgrat les conseqüències, finalment s'ha fet justícia. El temps posa a tothom al seu lloc.

 7. jordi
  17/04/2012 at 21:04

  Sr. Arcas… Que la fiscalia hagi decidit l'arxiu de la denúncia no significa que la contractació de Clam Consulting fos plena d'irregularitats.

  Per altra banda, l'arxivament de la denúncia no ha comportat que la seva nefasta gestió hagi ara de ser premiada:
  – Les plaques solars continuen sent una despesa absurda. Una ofensa al sentit comú.
  – Els amiguets -entre d'altres el Sr. Bellido-, es van contractar fraudulentament.
  – Etc… Etc…
  Vostè ni s'ha merescut ni es mereix ser alcalde. Va arribar de substitut i ha anat okupant en càrrec sense la majoria de les urnes.

  Per descomptat hem d'aguantar-lo -fent d'assessor de no sé qué al Consell Comarcal.

  • julia
   20/04/2012 at 20:27

   una cosa tant importat com es vicepresident de la memoria historica
   4000 i pico al mes

 8. Berto
  17/04/2012 at 21:52

  ¿ Ya ha recibido la felicitacion de Francisco Camps Señor Arcas ? ¿ No ? pues no desespere en seguida lo llamara que ahora ya son colegas !!!

  Bueno pues si adjudicarle contratos a los cuñaos haciendo trampas con la bendicion del senyor Arcas no es un delito, pues mejor para estos tios; pero vamos que tengamos que darles una medalla ahora, suena a pitorreo, a pitorreo o desverguenza, bueno a mas desverguenza.

  ¿ Y esto de que no sea un delito lo de amáñar ofertas le va a ir de fabula a Urdangarin (que hacia lo mismo pero con mucha mas pasta, ya se sabe chorizos regios) ? ¿ Le pasamos nota a "Urda" para que lo llame y junto con Paco Camps se vayan Vdes 3 a tomar unos chatos !!!

  Por favor señor Arcas cállese hombre y no insulte nuestra inteligencia !!

  Venga ya hombre !!!!

  • Juanma
   17/04/2012 at 22:24

   Un añito le ha llevado a la Fiscalia dilucidar el caso!!, poca broma…habría que leer lo que dice la Fiscalia…que imagen quiere lavar si quedo bien clarito, lo mucho que miraba por el pueblo!!! Si cada vez que le oigo en el Pleno rezuma bilis!!!!
   Pida perdón, si tiene decencia, hacen un buen duo Camps i Arcas.

 9. Juanma
  17/04/2012 at 22:20

  El que diu la Fiscalia es que les irregularitats no son delictives. Pero el senyor Arcas com a màxim responsable en l’ajuntament es feien contractacions irregulars i això ha perjudicat a Molins de Rei i el 22 de maig el poble li va dir que a casa !!!

 10. Juanma
  17/04/2012 at 22:49

  El gran perjudicat en tota aquesta historia ha estat la institució, l’Ajuntament. l’Arcas i els seus satélites obedien les seves ordres i els serveis no eran gratuits ni des interesats, van topar amb una interventora convençuda del que significa el servei public i l’interes general, no el particular ni el familiar, com ha quedar demostrat ferien un us privat de diners públics les contractacions eran irregulares, lamentablement en aquest pais la justicia te ombres algun comentari tb ho apunta. No crec que sigui per treure pit. I farà molt be l’alcalde Paz a no donar-li altaveu al líder de ICV, per molts seria un escàndol, ja vem dir la nostre el dia de les votacions.

  • Teresa
   20/04/2012 at 10:15

   Juanma : Bueno,.. el alcalde Paz (PSC) el miércoles 18 en la Radio Municipal , por la mañana, dijo todo lo contrario de lo que Ud. indica sobre el altavoz, aún a pesar de que la denuncia a la fiscalía fué a nivel `particular de la interventora, sin registro de salida en el ayuntamiento.
   ¿ Cuanto nos cuesta a los contribuyentes de Molins de Rei todos esos piques entre gallitos/as? , ¿ Cuanto ha costado los servicios jurídicos y las horas inactivas de funcionarios? , ¿No tenemos nada más que hacer?

  • marc
   22/04/2012 at 16:12

   Siusplau, llegeixi els diaris d'aquests dies, venen carregats d'informacions sobre la mala praxi d'aquesta interventora a Pallejà, saltant-se la llei de protecció de dades i amagant els comptes en un calaix.
   Va fer molt de mal a Abrera, a Molins i ara a Pallejà.
   La realitat és la que és, no la que li agradaria a vosté que fos!

 11. 19/04/2012 at 16:14

  Lo mismito que Camps con los trajes

 12. marc
  22/04/2012 at 9:20

  De nou tornen els comentaris anònims interessats… ara resulta que quan la justícia no diu el que un vol sentir no serveix. Al meu entendre, el Sr. Arcas serà millor o pitjor polític però totes les mentides que ha hagut de sentir mereixen una disculpa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *