El Molins de Rei CF lluitarà per la promoció fins el final

Després de la inesperada derrota en la jornada anterior a casa contra la Penya Unión Málaga, els de Joan Garcia han guanyat 0 a 2 contra el Santa Coloma de Cervelló.

El fred i la pluja també van ser protagonistes // Adrià Casaín

La pluja, el fred, el fet ser diumenge i la mala classificació del Santa Coloma de Cervelló a la taula, van fer que poca gent s’acostés a veure el partit que l’equip del seu poble enfrontava amb el Molins de Rei CF, però els que ho van fer, van gaudir.

Amb la gespa xopa a causa de la pluja, el Molins havia de jugar per terra, quan es buscaven pilotes llargues els bassals d’aigua impedien que arribés al seu destinatari. Gràcies a un remat de cap de l’etern capità Andreu Margarit, el Molins va acabar la mitja part amb el 0-1. Moment del cafè calent mentre es discutien les jugades polèmiques amb els sempre fidels seguidors de l’equip molinenc tant a casa com a domicili.

A la segona part va tocar patir, hi va haver ocasions per sentenciar el partit però el gol definitiu no va arribar fins al temps afegit, quan Josep Rebollo, acabat d’entrar al camp, va llançar una falta directa que el porter local encara s’està preguntant per on va entrar. Victòria per 0-2 i tres punts fonamentals.

Només són dos els punts que separen al Molins de la promoció. La jornada vinent torna a tocar fora de casa, aquest cop serà a Cervelló i els tres punts són obligatoris per seguir somiant.