El CFS Molins 99 segueix optant a tot

Després de la victòria d’aquest cap de setmana contra l’AE Xarxa (0-3) els molinencs segueixen optant a l’ascens de categoria. Dimarts 17 tenen un partit clau contra el Cervelló. 

El Carmel ha trontollat al pas del CFS Molins 99. S’ha hagut de suar de valent, però al final els tres punts han vingut cap a Molins de Rei. Els deixebles de Víctor Medina, amb un Víctor Sanmartín estel.lar, han deixat clar que l’any vinent no volen jugar a Preferent. El grup està molt igualat i el Molins està a l’espera que un dels equips capdavanters falli al final.

Tota la primera part ha estat molt igualada, amb jugades de perill a una i altra porteria. Un fantàstic Víctor Sanmartín feia inútils els esforços locals. Fins al minut 18 de la primera part no s’ha mogut el marcador. L’encarregat de fer-ho ha sigut Isaac, després d’una jugada de contraatac, molt ben portada per Manolo. Amb molt bones sensacions per part molinenca s’ha arribat a la mitja part i el bacallà encara estava per vendre.

A la represa, el Molins ha sortit disposat a trencar el setge i a posar de cara el partit. Així ha arribat el minut 4, quan  Ruben ha aprofitat una excel·lent assistència al segon pal per fer el tranquil·litzador 0-2. A partir d’aquest moment, els molinencs han jugat més tranquils i han pogut eixamplar vàries vegades l’avantatge en el marcador, però no hi ha hagut suficient punteria. Sota la porteria, un fantàstic Víctor S. seguia fent de les seves i aturant tot el que li arribava. A falta de sis minuts per acabar el partit, el Xarxa ha jugat de cinc i a manca de 4 minuts, Ivan ha sentenciat el matx, fent el definitiu 0-3.

Ara el CSF Molins 99 segueix optant a tot i dimarts a les 21:45 juga un partit molt important a casa contra el Cervelló. En cas de victòria l’ascens es possible.

Han jugat: Víctor Sanmartín, Josep, Borja, Manolo, Joan, Isaac (1 gol), Àlex, Paco, Ruben (1 gol), Ivan (1 gol), Rafa i Víctor G.

Crònica de l’Esparver 

Recomanacions personalitzades