Toti Soler repassa els èxits de la seva carrera a la Traska Truska

Toti Soler ofereix aquest diumenge un concert que no es dirigeix només als aficionats de la guitarra, si no a tots els amants de la bona música. Serà un concert íntim on l’artista repassarà una selecció dels seus millors temes amb influències molt diverses.

Toti Soler i la seva guitarra acumulen molts anys d'experiència // Contrabaix

“Guitarra catalana” és el títol del recital que oferirà Toti Soler a la Traska Truska el diumenge 15 d’abril. En el concert, Toti Soler, a la guitarra, estarà acompanyat per dos excel·lents músics: Miquel Àngel Cordero al contrabaix i Lluís Cartes a les percussions.

Soler mostrarà una selecció dels millors temes que ha escrit durant els gairebé quarant-cinc anys de dedicació a la guitarra i a la composició, amb les diferents influències que l’han acompanyat durant tot aquest temps: clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals… però sobretot, amb la seva forma personal de compondre i interpretar, sensible i profunda.

El concert és aquest diumenge 15 d’abril a les 19.30 hores a la Traska Truska (Passeig del Terraplè, 82). Les entrades anticipades tenen un cost de 12 € i a taquilla seran 15€.