L’Escola Municipal de Música amplia l’oferta als nens de 4 anys

S’obre la preinscripció pel proper curs 2012-13 a l’Escola Municipal de Música amb una novetat: s’ofereixen 15 noves places en una línia d’iniciació a la música per a nens i nenes de 4 anys. El període de preinscripció finalitza el 20 d’abril.

L'Escola Municipal de Música es troba al carrer Major // Jordi Julià

La música ha de tenir un lloc important en l’educació dels infants i és molt positiu iniciar els hàbits musicals quan abans millor. Els beneficis de l’educació infantil musical i l’èxit dels grups de menys edat de l’Escola Musical de Música Julià Canals han impulsat a l’Ajuntament a ampliar l’oferta i oferir a les famílies una nova línia d’Iniciació per a nens i nenes de 4 anys.

Serà la primera vegada que s’obre un grup a l’Escola Municipal de Música per alumnes d’aquesta edat. La nova possibilitat formativa en música pels més petits constarà de 15 places i es preveu una hora de classe setmanal, previsiblement de 17.30h a 18.30h.

La preinscripció va començar el dimarts 10 d’abril i finalitzarà el proper divendres 20 d’abril.  La publicació de llistes provisionals d’alumnes admesos serà el 2 de maig, i els dies 3 i 4 de maig es podran presentar les reclamacions oportunes. El 8 de maig es farà el sorteig públic de places a les 17 hores i el 30 de maig es publicarà la llista definitiva d’admesos a tots els grups: Iniciació I, Iniciació I, Iniciació III i Preliminar. El mateix dia es farà pública la resolució de reclamacions.

D’altra banda, per als més grans, el 26 de juny es faran les proves de convalidació pels cursos de primer a setè. Del 2 al 6 de juliol serà el període de matriculació per als alumnes de nou ingrés admesos en aquests cursos.

Recomanacions personalitzades