El cicle Músiques Invisibles torna romàntic

La cantautora lleidatana Meritxell Gené serà la protagonista del segon concert del cicle “Músiques Invisibles”. La nova iniciativa musical molinenca vol consolidar-se aquest dimecres 11 d’abril a partir de les vuit del vespre a l’Ateneu Mulei.

Si el cicle de concerts Músiques Invisibles va trobar l’èxit en el seu primer recital amb Senyor Cordills, el segon promet enamorar als assistents. L’artista convidada és la cantautora lleidatana Meritxell Gené que reflexiona amb la seva música sobre un dels motors de la vida de les persones: l’amor, ja sigui a una persona, a unes terres, a unes tradicions o a la música.

Les lletres romàntiques de Gené s’abracen a unes notes que, a partir del mestissatge de diferents estils, troben un punt de vista personal que transmet positivisme. La lleidatana ja té dos CDs al carrer: Sota els llençols (2010) i Inesperadament (2008) i el seu estil promet combinar-se a les mil meravelles amb l’ambient intimista que ofereix el Mulei en la seva primera actuació a Molins de Rei.

La dinàmica serà la de l’anterior concert: a les vuit del vespre s’obre el local de l’Ateneu Mulei i comença el programa de ràdio Altraveu. A les nou, es realitza el concert emès en directe per Ràdio Molins de Rei en una iniciativa que també compta amb la col·laboració de Dirxdir, Sonitrons, La bar de bo Viu Molins de Rei.

Per reviure l’àudio de l’estrena del Músiques Invisibles, el concert de Senyor Cordills:

Recomanacions personalitzades