L’Ajuntament retira la promoció del concurs per empreses només d’Osona

La web de l’Ajuntament de Molins de Rei ja no promociona el concurs Innovacat 2012 on només poden participar empreses d’Osona. Espai Empresa ha pres aquesta decisió després que Viu Molins de Rei fes pública aquesta situació.

Captura de pantalla de la promoció que feia l'Ajuntament dels premis Innovacat // www.molinsderei.cat

Fins fa uns dies, la secció “Espai Empresa” de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament de Molins de Rei feia promoció dels premis Innovacat 2012 destinats a  “empreses que desenvolupen o volen desenvolupar nous projectes empresarials que incideixen en el desenvolupament i la modernització del teixit empresarial d’Osona” segons les seves bases reguladores

Després que Viu Molins de Rei fes pública aquesta situació que deixava excloses a totes les persones amb intenció de crear un projecte empresarial a Molins de Rei, l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic dirigida per Joaquim Martí (CiU) ha decidit retirar tota la informació dels premis Innovacat 2012 de la pàgina web municipal.

Recomanacions personalitzades