El masculí de bàsquet pateix la segona derrota consecutiva

El CE Molins de Rei perd 82-71 contra el Parròquia CEVG. És la segona derrota de l’equip, que ara tindrà uns dies de vacances. 

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei necessita un descans i aquest arriba en forma de Setmana Santa. Així ho reconeix el propi capità, Miquel Sànchez, qui en declaracions a Viu Molins de Rei assegura que “el kit kat de Setmana Santa anirà especialment bé”.

Els entrenats per Juan Couto van patir el cap de setmana passat la seva segona derrota consecutiva després de sumar 17 victòries consecutives. Va ser a la pista del Parròquia CEVG per 82 a 71. “Si bé la setmana passada el Sama ens va guanyar, és pot dir que aquesta setmana nosaltres no hem rendit al nostre nivell”, explica Sànchez.

Segons amplia el blog de la secció de bàsquet del CE Molins de Rei, l’equip va tenir un baix nivell defensiu en tot el partit amb errades de concentració i contundència i això va ser que la victòria fos impossible.

Recomanacions personalitzades