El femení d’handbol es classifica per les fases d’ascens

El CE Molins de Rei supera amb facilitat al Tortosa (29-15) a les semifinals del Top 4 de la Lliga Catalana de la mà de Cruz i Itxaso. Les molinenques s’asseguren disputar la fase d’ascens a la categoria de plata de l’handbol estatal.

Itxaso ha estat una de les millor jugadores // Roger Tuset

El futur del sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha d’estar a la categoria de plata de l’handbol estatal. L’any passat van renunciar a la seva plaça després de guanyar-la a la pista per problemes econòmics i enguany ja estan classificades per la fase d’ascens.

S’han classificat després de guanyar la seva semifinal del Top 4 de la Lliga Catalana amb certa facilitat. A base d’una gran defensa i uns contraatacs mortífers, el CE Molins de Rei ha superat al Tortosa des del primer minut. La defensa amb una jugadora avançada de les entrenades per Isabel Rabasa ha tornat estèril l’atac estàtic de l’equip visitant que, quan superava la primera línia, es trobava amb la portera, Cruz Robles, que ha estat la millor del partit.

Quan el Molins recuperava la pilota sortia al contraatac a la velocitat de la llum amb pilotes llençades per la pròpia portera i en bona part culminades per Itxaso Egaña, l’altre pilar de l’equip en el partit del dissabte. Deixant clar que eren les favorites, les molinenques van arribar al descans amb un 12 a 7 a l’electrònic del Poliesportiu Municipal.

El CE Molins de Rei serà a les fases d'ascens per segon any consecutiu // Roger Tuset

La segona part va començar amb el mateix guió que la primera, amb el CE Molins de Rei molt superior al Tortosa. Tot i la tensió i el gran ambient que es vivia al Poliesportiu Municipal, el partit es va veure clarament guanyat per les molinenques quan van superar diferències de 10 gols que les tortosines van acceptar amb esportivitat. Les coses sortien de cara pel Molins y Cruz Robles es va permetre fer un gol de porteria a porteria tornant boig al Poliesportiu Municipal. La capitana, Inés Solana, va gaudir de minuts i va aportar aquella experiència necessària per controlar el partit en tot moment.

Al final 29 a 15 a favor del CE Molins de Rei. Per aconseguir l’ascens ara han de superar un altre cap de setmana amb dos partits consecutius contra equips d’arreu d’Espanya i en cas de classificar-se, hauran de superar una eliminatòria a doble partit contra un altre equip campió. Si bé queda molt de camí, una bona part ja s’ha superat.

Primera part:

Segona part:

Recomanacions personalitzades