El millor handbol de Catalunya torna a Molins de Rei

Granollers, Tortosa, La Roca i CE Molins de Rei porten la final a 4 d’handbol femení a Molins de Rei els dies 31 de març i 1 d’abril amb una cobertura especial de Viu Molins de Rei

El top 4 d'handbol femení promet espectacle // cathandbol.totesport.cat

De la mateixa manera que existeixen les injustícies també existeixen les segones oportunitats. No fa ni un any que el sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei va renunciar a l’ascens a la categoria de plata a nivell estatal per problemes econòmics i ara ja arriben de nou les fases d’ascens.

Per segon any consecutiu, la final a quatre de la Lliga Catalana d’handbol femení es disputa al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. Els equips que superin les semifinals ja tindran el bitllet assegurat cap a l’última eliminatòria de les fases d’ascens i les jugadores que guanyin en la final de diumenge seran considerades campiones de la Lliga Catalana.

La pilota es posa en joc dissabte a les 16:30h amb el partit entre BM Granollers i el BM La Roca. El Granollers és l’actual campió de la Lliga Catalana i és l’equip favorit després d’aconseguir la primera posició durant la fase regular. Per les 18:15h queda el CE Molins de Rei –  Tortosa. Un partit que es presenta més igualat i que decidirà el futur de les entrenades per Isabel Rabasa. La final, entre els dos equips guanyadors dels partits de dissabte serà diumenge a les 11:45 al Poliesportiu Municipal.

L’espectacle està assegurat i per això Viu Molins de Rei, per segon any consecutiu, oferirà els partits en directe amb vídeo i àudio. La transmissió feta per aquesta redacció també és podrà escoltar en directe per Ràdio Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades