El CE Molins de Rei perd amb polèmica arbitral en un mal partit

En un partit clau, primer contra tercer de la taula, el poliesportiu va respondre amb un ple total, però l’equip no: el CE Molins de Rei va perdre 72 a 94 davant el Samà.

El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei va anar a remolc durant tot l’enfrontament i al finalitzar el primer quart el resultat ja era de 19 a 26 pel Samà. En el segon quart la dinàmica va ser la mateixa, el Samà es va col·locar a quinze punts del Molins. Calia millorar en el tir interior i estar més atents en defensa, ja que el rival tenia uns grans llançadors.

A la segona part el Molins va intentar reaccionar però una sèrie de decisions arbitrals força polèmiques van acabar amb les esperances de la remuntada. Ja en l’últim quart el Molins va millorar, tant en defensa com en el tir exterior, però res no va poder evitar que el marcador final reflectís un 72 a 94. Marcador just ja que el Molins va ser inferior al rival i no va tenir el seu millor dia.

El partit era clau ja que el Samà és el tercer de la classificació. Ara els homes de Juan Couto són segons empatats amb el primer, el Valls, i amb dues victòries respecte el Samà. El que el CE Molins de Rei ja té assegurat és jugar la promoció ja que, matemàticament, el Molins com a mínim serà tercer a final de temporada.

Recomanacions personalitzades