El Molins de Rei CF no es despenja i segueix guanyant

En un partit fluix, primer Joel i en la segona part Buba, van donar tres punts valiosíssims als molinencs.

El Molins de Rei CF seguirà somiant amb l'ascens // Adrià Casaín

Era un partit clau el que enfrontava a Martorell i Molins de Rei CF. Empatats a punts, una derrota deixava sense opcions, pràcticament, al rival, i això va fer el Molins guanyar i seguir somiant amb l’ascens.

El partit estava moix i no es veien ocasions, però una bona centrada de Capella, rematada per Joel, posava el 0-1 al marcador. El Molins tenia dificultats en sortir tocant la pilota i amb el gol de Joel arribava el descans.

A la segona part els molinencs van anar a pel segon gol, el de la tranquil·litat i segurament el de la sentencia. I el gol va arribar gràcies a Buba i el Molins va aconseguir una nova victòria a domicili.

Amb aquesta victòria el Molins es col·loca a tres punts de la segona plaça, la plaça de promoció tan anhelada. La pròxima jornada els homes de Joan Garcia reben a la Penya Unión Màlaga, un rival assequible però que no posarà les coses fàcils.

Recomanacions personalitzades