El millor ciclisme de Catalunya fa vibrar Molins de Rei

La Volta a Catalunya 2012 va passar per Molins de Rei deixant imatges espectaculars al seu pas pels carrers de la vila.

 L’espectacle de la prova més important del calendari ciclista català va passar per Molins de Rei el passat diumenge al migdia. El pilot va entrar a la vila per la C-1413a i va arribar a la cruïlla d’Anselm Clavé amb Jacint Verdaguer, carrer on van fer un “sprint” puntuable a l’alçada de la plaça dels Països Catalans. En aquell punt eren nou els ciclistes escapats, amb Smulukis, Dyachenko i Edet al capdavant. Després, els ciclistes van continuar per la carretera de Molins de Rei a Vallvidrera en direcció a Santa Creu d’Olorda.

El recorregut va estar replet de molinencs i molinenques, tant al seu pas pel nucli urbà com al tram de muntanya, que van gaudir d’un dels esports més populars, un dels pocs pels quals encara no es cobra entrada. Una climatologia espectacular va acompanyar durant tota la matinal de ciclisme i el Club Ciclista Molins de Rei va col·laborar amb l’organització de la prova.

Durant el seu pas per Molins de Rei, la Volta a Catalunya va deixar imatges espectaculars i Viu Molins de Rei ha demanat als seus lectors que facin arribar les seves fotografies a info@viumolinsderei.com

Els primers ciclistes entrant al carrer Jacint Verdaguer // Antoni Rigol

 

El pilot va girar a la cruïlla del carrer Jacint Verdaguer // El Llaç

 

Els ciclistes van passar l'sprint intermedi davant l'atenta mirada del veterà Santi Prat // Jordi Julià

 

El pilot acomiadant-se de Molins de Rei en la zona de muntanya // Ivan Comas

 

La Volta a Catalunya també va passar per les xarxes socials

Recomanacions personalitzades