L’AMPA de la Sínia demana la recuperació de la sisena hora a les aules

L’AMPA de l’escola La Sínia recolza una iniciativa legislativa popular que reclama la tornada de la sisena hora en el sistema d’educació públic. El passat dilluns van realitzar una xerrada amb membres de l’entitat impulsora de la ILP i recolliran signatures el dia de Sant Jordi.

Ferran Cuello (AMPA La Sínia), Juan Ramón Torres (responsable de la campanya de la ILP al Baix Llobregat) i Àlex Castillo (vicepresident de la FaPaC) // AMPA La Sínia

La iniciativa legislativa popular (ILP) en favor de la igualtat d’oportunitats al sistema educatiu català tindrà el suport de l’AMPA de l’escola La Sínia. Aquesta ILP és una iniciativa de la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FaPaC) i reclama que es recuperi la sisena hora eliminada pel govern de CiU.

El passat dilluns 19 de març, l’AMPA de la Sínia va organitzar una xerrada informativa juntament amb la FaPaC per explicar més detalls d’aquesta iniciativa legislativa popular i els perjudicis que ha comportat l’eliminació de la sisena hora. En el transcurs de la xerrada, que va comptar amb la presència d’Àlex Castillo, vicepresident de la FaPaC, i de Juan Ramón Torres, responsable de la campanya de la ILP al Baix Llobregat, els assistents van poder escoltar els arguments per defensar la recuperació de la sisena hora a totes les escoles sufragades amb fons públics.

L’acte, al que van assistir l’actual regidora d’Educació, Jessica Revestido (PSC), i la seva predecessora, Laura Duran (ICV), també va servir per aclarir els dubtes dels pares i mares assistents sobre la campanya de recollida de signatures que s’està duent a terme per tot el territori. Els assistents també van compartir els seus punts de vista sobre els perjudicis que està tenint a les escoles públiques la supressió enguany d’aquesta sisena hora a les aules per part del departament d’Ensenyament.

Recollida de signatures per Sant Jordi

La xerrada va finalitzar amb la presentació del proper acte de la campanya de recollida de signatures d’aquesta ILP a Molins de Rei, previst per la diada de Sant Jordi, on pares i mares voluntaris de la vila buscaran adhesions a la campanya entre els assistents a la fira del llibre que es celebrarà com cada any a la Plaça de la Creu.

Recomanacions personalitzades