La Volta a Catalunya passarà per Molins de Rei

L’espectacle del ciclisme arriba a Molins de Rei de la mà de la Volta a Catalunya, que passarà pels carrers de la vila. 

Aquest any tant la Vuelta Ciclista a España com la Volta Ciclista a Catalunya tenen Molins de Rei dins del seu recorregut. La prova catalana, arribarà a la vila el proper diumenge fent un recorregut pel centre del poble durant la seva setena i última etapa amb inici a Badalona i final a Barcelona. S’espera que els 200 ciclistes, 70 cotxes i 60 motos arribin a Molins de Rei sobre les 13:30 del migdia.

Els ciclistes entraran pel carrer Anselm Clavé venint des de Castellbisbal, provinents de la C-1413a, fins arribar a la cruïlla d’Anselm Clavé amb Jacint Verdaguer. En aquest punt enfilaran carrer Verdaguer cap amunt, on disputaran un “sprint” puntuable per a la classificació. El recorregut segueix en direcció muntanya per agafar la carretera de Vallvidrera i arribar a Sant Bartomeu de la Quadra. Els ciclistes completaran el seu camí pujant la carretera de Molins de Rei a Vallvidrera en direcció a Santa Creu d’Olorda fins arribar a Barcelona, tot i que encara hauran de donar una volta fins a Sant Cugat del Vallès abans d’arribar a la meta instal·lada a la capital.

El Club Ciclista Molins de Rei serà entitat col·laboradora de la cursa aportant persones per fer control a les cruïlles entre 12:45 i 14:00 hores aproximadament.

La Volta afectarà al trànsit de Molins de Rei

Diumenge 25 de març entre les 13:00 i les 14:25 hores aproximadament es tallarà el trànsit als carrers Josep Anselm Clavé i Jacint Verdaguer. No es permetrà l’entrada o sortida de vehicles en l’horari indicat però si de persones, que podran gaudir de la Volta Catalunya des de les voreres.

Consulta el recorregut de la Volta Catalunya per Molins de Rei

Recomanacions personalitzades