La pianista Eri Yamamoto porta el millor jazz actual a la Traska Truska

Eri Yamamoto, pianista japonesa en gira internacional, farà parada a la Traska Truska de Molins de Rei el diumenge 25 de març. Acompanyada del també japonès Masa Kamaguchi al contrabaix i el català David Xirgu a la bateria, oferirà una intensa sessió de jazz.

Eri Yamamoto actuarà amb companyia de qualitat a la Traska Truska // Contrabaix

Diuen que el mateix Herbie Hancock es treu el barret davant d’ella i afirma que és una artista que ja ha trobat la seva pròpia veu en el jazz actual. Amb aquest nivell, és indubtable que l’arribada d’Eri Yamamoto a Molins de Rei, en el marc del cicle ContraBaix Internacional, provocarà una nit màgica de jazz a la Traska Truska.

La pianista japonesa Eri Yamamoto es va traslladar a Nova York l’any 1995, després d’escoltar en concert a Tommy Flanagan a la capital del jazz i decidir que es volia dedicar professionalment a la música. Des de llavors s’ha guanyat una gran reputació com a instrumentista i compositora.

Les seves constants aparicions a l’escena jazzística de Nova York han motivat que en aquests moments Yamamoto ja compti amb molts seguidors que valoren i admiren la seva obra. Ha realitzat amb èxit gires pels Regne Unit, Estats Units i Japó, apart de visitar altres països; i ha editat diversos discos al seu nom, sent el darrer “Cobalt Blue”.

Ara es presenta en concert amb un format de trio amb el també contrabaixista japonès Masa Kamaguchi i amb David Xirgu a la bateria.

El concert serà el diumenge 25 de març a les 19.30 hores a la Traska Truska (Passeig del Terraplè, 82). Les entrades ja es poden comprar anticipades a 9 €. A taquilla costaran 12 €.

Recomanacions personalitzades