Nova aturada pel waterpolo molinenc

Després de tot just quatre partits de lliga en tres jornades, la competició es torna a paralitzar durant tres setmanes més.

El CN Molins de Rei és tercer en una temporada estranya // Ariadna Buendia

Sembla que el CN Molins de Rei comença a acostumar-se, a la força, a aquesta lliga protagonitzada per les parades constants. Tres dels darrers quatre partits han estat victòries amb un equip aparentment recuperat. Han estat partits a casa on, abans de presenciar una lliga com aquesta, la victòria era obligada. Però vista la temporada i el calendari mogudet, arriba un punt on ja costa saber quan tocaria guanyar i quan s’acceptaria la derrota.

En tot cas, aquestes tres victòries de les últimes jornades, contra el Dos Hermanas (13-9), el Rubí (5-6) i el Metropole (9-5), així com l’empat contra el Sevilla del passat cap de setmana (10-10), han suposat una suma important de punts a la classificació, situant l’equip en una disputada tercera posició. El capità, Óscar Díaz, ha comentat en declaracions a Viu Molins de Rei que “l’objectiu de la temporada és mantenir aquest tercer lloc, ja que els dos primers ja van molt escapats”.

A partir d’ara, toquen tres setmanes més sense jugar, durant les quals l’equip seguirà entrenant amb aquest punt d’indignació que, molt naturalment, van acumulant durant la lliga. Ara toquen els partits a casa, relativament més senzills i amb més possibilitats de victòria. Una remuntada de la temporada després d’un mal inici que ha millorat els ànims als jugadors i que pot facilitar l’adaptació en aquesta lliga impossible.

El proper partit, ja el 14 d’abril, serà un matx més que complicat. Reben a la piscina municipal a l’Helios, segon a la classificació a tot just dos punts del primer, pel que vindran amb ganes d’aconseguir la primera posició. Esperem veure un d’aquests èpics partits que tenen lloc quasi cada temporada on el Molins de Rei llueix el seu millor joc i deixa l’Helios bocabadat guanyant per un gol a l’últim minut.

Recomanacions personalitzades