L’Ajuntament promociona un concurs per empreses només d’Osona

L’àrea de promoció i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament es fa ressò dels premis Innovacat 2012 a la secció “Espai Empresa” de la pàgina web municipal. Es tracta d’un certamen en el qual només poden participar empreses de la comarca d’Osona.

La web de l'Ajuntament es va renovant lentament // www.molinsderei.cat/ca

La secció “Espai Empresa” de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament de Molins de Rei controlada per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic, dirigida per Joaquim Martí (CiU), fa promoció dels premis Innovacat 2012. Aquests premis tenen com objectiu “el creixement de les empreses amb projectes de futur i amb capacitat per assimilar els canvis d’un entorn global i competitiu”.

La sorpresa arriba al accedir a les bases reguladores dels premis Innovacat 2012 on s’especifica que el certamen està destinat a “empreses que desenvolupen o volen desenvolupar nous projectes empresarials que incideixen en el desenvolupament i la modernització del teixit empresarial d’Osona”, quedant excloses d’aquesta manera totes les empreses amb intenció de fomentar un negoci o un projecte a Molins de Rei.

 

Recomanacions personalitzades