Un molinenc recupera 1.100 maquetes de col·leccionista després d’un robatori

Els Mossos d’Esquadra han detingut al lladre de 1.100 maquetes de col·leccionista valorades en 60.000€. La col·lecció de cotxes històrics ha estat trobada intacta a una barraca de Sant Vicenç dels Horts i retornada al propietari, veí de Molins de Rei. 

Un molinenc ha recuperat una col·lecció de més de 1.100 maquetes de cotxes històrics a escala que portava fent des de fa més de 50 anys. El lladre, ara detingut, va forçar el traster del propietari el passat 10 de febrer i és va emportar totes les peces de col·leccionista que arribaven a un valor aproximat de 60.000€ segons informen els Mossos d’Esquadra.

Després de denunciar el cas als Mossos, aquests van començar una investigació que ha finalitzat amb la detenció a Sant Vicenç dels Horts del presumpte autor del robatori. El detingut, Andres G.Z., és un molinenc de 32 anys i de nacionalitat espanyola. Se l’imputa un delicte de robatori amb força i receptació i ja ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons el Mossos, el lladre tenia “intenció de vendre els objectes sostrets”. Els agents van recuperar amb èxit totes les peces en miniatura en una barraca de Sant Vicenç dels Horts. Les peces es troben intactes i tornen a estar en mans del seu propietari.

Les maquetes van ser recuperades intactes // Mossos d'Esquadra

Recomanacions personalitzades