El basquet masculí rumb a l’ascens

Victòria important del CE Molins de Rei que, unida a la derrota del Sama, posa l’ascens molt de cara amb tres victòries de marge. 

La regularitat del CE Molins de Rei és històrica // basquet-molinsderei.blogspot.com

Tres victòries de marge per aconseguir quedar entre els dos primers classificats de Segona Catalana, posicions que donen el dret a l’ascens de categoria, aquesta és la situació actual del sènior masculí del CE Molins de Rei.

A més a més, el diumenge vinent a les 19 hores l’equip de Juan Couto rep al Poliesportiu Municipal al tercer classificat, el Sama, que la setmana passada va perdre contra el Cambrils. En cas de victòria en un partit que es preveu gairebé definitiu, el Molins aconseguiria estar quatre victòries per sobre del tercer classificat i amb el bàsquet averatge a favor, ja que a la primera volta van aconseguir una victòria contra el Sama.

Una situació idònia, millor impossible, fruit de partit brillants com el guanyat a la pista del Valls i també a partir de victòries afortunades com la del cap de setmana passat a la pista del Viladecans on l’equip de Juan Couto anava per sota en l’electrònic a manca d’un minut pel final i, amb decisions arbirtrals discutibles entre mig, va aconseguir la victòria 56-63.

“Hem superat al rival que ens ha plantejat una defensa més intensa en tota la lliga” ha dit el capità del CE Molins de Rei, Miquel Sànchez, el qual reconeix que guanyar el proper diumenge al Sama “seria un pas de gegant contra l’ascens”. Han aconseguit 17 victòries consecutives, tenen posat el rumb a l’ascens i el treball, l’esforç, el bon bàsquet i la sort de cara els esperonen.

Des del club, han editat un vídeo de motivació pel partit contra el Sama:

Recomanacions personalitzades