Un accident múltiple a l’autopista provoca dos ferits

Dues persones han resultat ferides degut a un accident que s’ha produït la tarda de dimarts a l’autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei. L’accident, en el que s’han vist implicats tres cotxes, ha provocat importants retencions durant més d’una hora.

L'autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei // Jordi Julià

Un accident múltiple en el que s’han vist implicat tres cotxes s’ha saldat amb dues persones ferides, de les que es desconeix la gravetat. L’accident s’ha produït aquest dimarts al voltant de dos quarts de sis a l’autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei en sentit Martorell i ha obligat a tallar fins a tres carrils de l’autopista per facilitar la retirada dels vehicles accidentats.

Durant prop d’una hora només ha quedat operatiu un carril en sentit Martorell i això ha provocat retencions de més de quatre quilòmetres. Fins el lloc de l’accident s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers, quatre unitats dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies per atendre a les persones implicades a l’accident. Passades les set de la tarda s’ha normalitzat la circulació al tram de l’accident.

  • rosa

    gracias por informar!!!!!!!!

  • Teresa

    Es una verguenza que un simple accidente colapse por completo las autopistas, las autovias y las calles de las ciudades próximas, Los mossos de escuadra se inhibien indicando que es competencia de la guardia civil de tráfico, la guardia civil de trafico que es competencia de mossos , la guardia urbana de Molins que es ahora es competencia de Ramos y no de Marti , Martí que es competencia de Ramos, …. y así nos va. ¿ Cual fué el perjuicio economico que provocó el embotellameniento? , ¿ Cuantas horas perdidas y combustible gastado? , ¿ Podemos permitirnos tantas ineptitudes en plena crisis ?