El Molins de Rei CF es retroba amb la victòria davant de la seva gent

Carles Capella i a Alex Agudo es van encarregar de donar la victòria als molinencs  davant el Vallirana B (2-1), tot i que als minuts finals van acabar demanant l’hora.

Els Molins segueix lluitant per l'ascens de categoria // Arxiu

Després de la darrera derrota a Sant Feliu de Llobregat, el Molins de Rei CF havia de tornar a sumar els tres punts contra el Vallirana, un rival a priori no massa complicat, però jove i amb intencions de tocar la pilota.

Abans del minut 30, el Molins ja guanyava i dominava el partit. Un bon gol de Carles Capella donava avantatge als locals. Però el partit no oferia massa ocasions i el xiulet de l’àrbitre que assenyalava la mitja part va resultar una bona notícia pels aficionats del Josep Raich.

A la represa, el ritme de joc va canviar tímidament i el Molins va buscar amb intensitat la porteria rival; Àlex Agudo la va trobar al minut 65 de partit. Era el gol de la tranquil·litat, el gol que semblava que sentenciaria el matx, ja que el Vallirana “B” no feia gaire mèrits per donar la volta al marcador.

Sorprenentment , i quan ningú no ho esperava, va arribar el gol del Vallirana, i a la grada ja hi havia qui recordava la històrica i a la vegada desastrosa remuntada del mateix equip en el partit d’anada. Però el Molins va saber mantenir el 2-1 i es va aconseguir que els tres punts es quedessin a casa.

La propera jornada de lliga els de Joan Garcia visitaran al camp del Martorell, rival que està empatat a punts amb el Molins i el partit pot ser decisiu pels molinencs.

Recomanacions personalitzades