Es torna a obrir l’exposició sobre la Federació Obrera

L’Ajuntament de Molins de Rei torna a obrir puntualment l’exposició “La Federació Obrera de Molins de Rei. Els valor dels moviment obrer”. Serà només durant dues hores un dia dels caps de setmana del que queda de març i tot el mes d’abril.

És la segona vegada que l'exposició s'obre al públic // Jose Polo

A l’espera de que l’Ajuntament obri d’una vegada per totes la Federació Obrera, un fet que s’ha de fer realitat al llarg d’aquest 2012, l’exposició permanent “La Federació Obrera de Molins de Rei. Els valors del moviment obrer” romandrà oberta durant un dia dels caps de setmana restants del mes de març i els del mes d’abril.

D’aquesta manera, l’exposició que es va inaugurar  la passada Fira de la Candelera, on es repassa la història d’uns dels edificis més emblemàtics de Molins de Rei es podrà visitar els dies 18 de març, 24 de març, 1 d’abril, 14 d’abril, 22 d’abril i 28 d’abril. L’horari d’aquesta  obertura serà molt concret: de 12 a 14 hores.

Recomanacions personalitzades