El Taro Tae aconsegueix tres medalles a l’Open de Bèlgica

Ariadna Arós aconsegueix la medalla d’or, Carles Merino la d’argent i Josep Saura la de bronze a l’Open Challenge Cup de taekwondo. 

Nou èxit del taekwondo molinenc de la mà de l’escola Taro Tae, que va participar el passat 4 de març a l’Open Challenge Cup, una competició de prestigi internacional en la qual participen països com Dinamarca, Itàlia, Israel, Irlanda, França, Holanda, Alemanya, Grècia, Croàcia, Estònia i Portugal.

En el torneig disputat a Bèlgica, Ariadna Arós va aconseguir la primera posició després de guanyar a la competidora d’Israel a les semifinals i a la de Suïssa a la final. A més a més, Carles Merino va aconseguir la medalla d’argent i Josep Saura la de bronze.

D'esquerra a dreta, Carles Merino, Ariadna Arós i Josep Saura amb les seves medalles // Taro Tae

Recomanacions personalitzades