L’estanc Margarit pateix un robatori per valor de 60.000€

Roben al magatzem de l’estanc de la Plaça de la Creu. El lladres van entrar fent un forat a la paret i s’han emportat una gran quantitat de paquets de tabac per valor d’uns 60.000€ segons la Guàrdia Urbana. La manera d’actuar dels delinqüents fa pensar que són professionals. 

El robatori només ha afectat al magatzem i l'estanc Margarit ha fet la seva tasca amb normalitat durant tot el dijous // Jose Polo

L’estanc Margarit, situat a la Plaça de la Creu, va patir un robatori la passada matinada de dimecres a dijous. Els lladres van entrar al magatzem utilitzant el mètode del “butró”, que consisteix en realitzar un forat en la paret des de l’edifici del costat, en aquest cas un local, evitant d’aquesta manera que salti l’alarma. Segons la Guàrdia Urbana, els lladres s’han emportat material per valor d’uns 60.000€.

El propietari de l’establiment ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que va arribar passades les sis del matí  “i ja havien robat tot el que hi havia al magatzem”. En Jaume explica que “només s’han emportat tabac, res més de valor, però ho han fet en grans quantitats”.

“No han tocat res de fora del magatzem, semblava que tinguessin un objectiu clar” comenta amb veu de resignació el propietari de l’establiment. Tot indica que eren lladres amb experiència en aquest tipus de robatori. “Ja hem realitzat la denúncia, ara a veure què passa”. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Recomanacions personalitzades