Enxampat un caçador furtiu de Molins de Rei amb un cérvol mort al maleter

Els Mossos intercepten dos caçadors furtius al Berguedà, un d’ells veí de Molins de Rei, als que se’ls imputa un delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna. La policia va comissar les armes i un cérvol mort que portaven al maleter.

L'arma dels caçadors i el cérvol mort van ser comissats per la policia // Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van aturar un vehicle tot terreny prop de la Pobla de l’Illet (Berguedà) la passada matinada de l’1 de març. En el vehicle anaven dos caçadors, un de Molins de Rei i un altre del Papiol, als que se’ls imputa un delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna per capturar peces de caça major quan no és època de cacera.

Els mossos van trobar a l’interior del vehicle una arma llarga tipus rifle equipat amb mira telescòpica i silenciador. També portaven set cartutxos. La principal sorpresa la van trobar al maleter, on hi havia un cérvol adult mort, encara calent, presumptament abatut pels caçadors furtius.

Els agents que van interceptar els caçadors furtius van comissar tant el rifle com tota la documentació relacionada amb l’arma. El cérvol mort també va ser comissat pels Mossos d’Esquadra, que van denunciar als dos homes. El molinenc Daniel M.G., de 34 anys i amb nacionalitat espanyola, i un veí de Papiol ara es troben a l’espera de judici.

Recomanacions personalitzades