130 molinencs van de romeria parroquial a Montserrat

El passat diumenge 11 de març un grup de 130 molinencs de les diferents esglésies de la vila van passar el dia a la muntanya de Montserrat en la tradicional romeria anual organitzada per les parròquies de Molins de Rei.

Feligresos de les esglésies de Sant Miquel, Sant Isidre, Sant Bartomeu i la Mare de Déu del Roser (La Rierada) van desplaçar-se el passat diumenge a Montserrat per celebrar la tradicional romeria parroquial. En total van ser unes 130 persones encapçalades per mossèn Xavier Aymerich i acompanyades per una climatologia excel·lent.

La jornada va començar, després del ‘esmorzar, amb una caminada pel camí del Viacrucis, que els pelegrins van acompanyar amb la pregària corresponent seguint les estacions tradicionals. Després van assistir a la missa conventual, amb un text de presentació i també participació de les ofrenes.

Els assistents a la romeria es van fer la corresponent foto de familia // Parròquies de Molins de Rei

Després d’escoltar cantar als nens de l’Escolania de Montserrat, el pare abat Josep Maria Soler va dirigir unes paraules al grup de Molins de Rei, amb un especial esment al monjo molinenc Andreu Marquès, que es troba malalt. La romeria parroquial va finalitzar amb un dinar de germanor i una pregària de comiat al cambril de la Mare de Déu.

Recomanacions personalitzades