Uns lladres roben a 25 cotxes d’un sol pàrquing en una nit

Un grup de lladres trenca els vidres de 25 cotxes d’un pàrquing del carrer Amadeu Vives, al barri de la Riera Bonet. Els delinqüents van robar tots aquells objectes de valor que van trobar a l’interior dels vehicles. No és el primer cop que roben en aquest pàrquing.

El robatori es va produir al número 2 del carrer Amadeu Vives // Jordi Julià

El robatori es va produir al pàrquing del número 2 del carrer Amadeu Vives // Jordi Julià

25 cotxes amb els vidres trencats. És el balanç que van deixar un grup de lladres que va entrar la matinada de dijous a divendres al pàrquing del carrer Amadeu Vives, 2, cantonada amb Riera Mariona, al barri de la Riera Bonet. Quan al matí següent els veïns van anar a agafar el cotxe es van trobar amb tot el pàrquing ple de vidres i objectes pel terra. Havien robat alguns GPS i petits objectes de valor que els lladres van trobar al regirar els vehicles.

Els afectats han posat les corresponents denúncies a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat, on ja es comencen a acumular les queixes per robatoris dins d’aquest aparcament. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, aquest és el quart incident de característiques similars que es registra al pàrquing del número 2 d’Amadeu Vives en els dos últims anys. El primer cop van trencar els vidres de 4 cotxes per endur-se el que van trobar. Poc temps després es repetia a un número similar de cotxes i el passat estiu van entrar per tercera vegada, robant a un sol cotxe, del que es van endur unes ulleres de sol.

Davant els robatoris continuats, uns veïns han optat per posar cartells avisant a tots els usuaris del pàrquing de la importància de vigilar i tancar les portes d’accés des de les escales i la porta automàtica de l’entrada.

Recomanacions personalitzades