Cruel derrota de l’handbol masculí a les fases d’ascens

El CE Molins de Rei perd 31-32 contra el Sabadell Creu Alta en el primer partit de les fases d’ascens a Lliga Catalana. Els molinencs han anat sempre per sobre en el marcador fins l’últim minut de partit. 

El CE Molins de Rei va estar a punt de donar la sorpresa // Jose Polo

L’objectiu del sènior masculí d’handbol del CE Molins de Rei no és l’ascens de categoria. Amb un equip jove, els de Joan Vendrell han aconseguit classificar-se per les fases d’ascens a Lliga Catalana sorprenent a tothom i fent-se amb el que si era el seu objectiu primordial, la permanència.

Sense res a perdre, el CE Molins de Rei rebia el passat dissabte a un dels favorits de la competició, el Sabadell Creu Alta que va aconseguir la primera posició del grup B. Un partit que responia al mite de David i Goliat però on, pel vist a la pista, es va produir un canvi de papers: el Molins es va comportar com l’equip gran i el Sabadell l’equip petit. A base de coratge i de la mà de la inspiració d’homes com el porter Marc Vila o l’extrem Manel els molinencs van estar a punt de donar la sorpresa. És va arribar a la mitja part amb un 15 a 13 a l’electrònic i amb la sensació que la victòria era possible.

A la represa, el CE Molins de Rei va aconseguir assolir la seva màxima diferència (+5) durant els primers minuts però dos factors: una baixada en el to físic dels jugadors i una actuació arbitral més que discutible, van fer que els papers, poc a poc, tornessin al guió previst. Joan Vendrell tenia una banqueta molt poc nombrosa donades les baixes i el Sabadell va utilitzar les rotacions per anar castigant a l’equip local a base d’un joc molt físic. Un joc físic que, d’altra banda, va estar permès pels àrbitres que, a més a més, a base de penals força rigorosos a favor dels visitants van impedir que els locals fèssin l’escletxa més àmplia.

Just a l’últim minut del partit, quan l’experiència és alguna cosa més que un grau i el físic agafa més importància, el Sabadell Creu Alta va primer empatar el partit per, després d’un atac precipitat del CE Molins de Rei, possar-se per davant. Restaven  poc més de 20 segons i el cop era molt dur pels molinencs que, com es pot veure en el vídeo, no van tenir les forces suficients per superar la més que agressiva defensa visitant.

Pau Rebollo no va estar encertat en l’últim llençament i derrota del CE Molins de Rei (31-32). La crueltat de la mateixa, amb polèmica i després d’anar per davant en tot moment, va afectar animicament als homes de Joan Vendrell que no van veure recompensa a la gran feina feta i van marxar als vestidors amb cara de pomes agres. Tot i això, l’equip ha demostrat que pot ser competitiu contra qualsevol rival de la competició. Aquest era tot just el primer partit de les fases d’ascens a Lliga Catalana.

Recomanacions personalitzades