Molins de Rei acull l’entrega de premis de marxes i caminades del 2011

El teatre de la Peni va acollir el passat dissabte l’acte d’entrega de premis de marxes i caminades organitzades per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya durant la temporada 2011.

L’entrega de premis de la temporada 2011 tant de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat com de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC de la temporada 2011 es va realitzar el passat dissabte 3 de març a Molins de Rei.

El president del Centre Excursionista Molins de Rei, Ferran Estela, el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, i l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, van ser els encarregats de repartir els premis. Primer es van entregar els reconeixements individuals i després es van lliurar els trofeus als campions de Catalunya respectius i el premi a les millors entitats en ambdues disciplines. També es va entregar una menció especial al Centre Excursionista d’Avinyó, “referent indiscutible en la disciplina de marxes tècniques i un dels grans difusors d’aquesta disciplina”, segons el jurat.

El teatre de la Joventut Catòlica – la Peni va presentar una bona entrada. L’alcalde, Xavi Paz, va assegurar que l’acte convertia  aMolins de Rei en capital de l’excursionisme català per un dia”. El president de la Federació d’Entitats Excursionistes, Jordi Merino, va lloar el paper del Comitè de Marxes per la seva feina de “difondre la filosofia de salut, esport i coneixement del país”.

 

Recomanacions personalitzades