La CUP celebra el cinquè aniversari amb una gran calçotada

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va celebrar diumenge els primers cinc anys d’existència de la formació política a Molins de Rei. Una calçotada popular amb 172 participants i un concert del cantautor Pau Riba es van convertir en la festa d’aniversari de la CUP.

Porten cinc anys en la vida política municipal i ja són el principal grup polític de l’oposició, després d’aconseguir quatre regidors a les passades eleccions municipals. El creixement de la CUP a l’Ajuntament també s’ha traduït en un augment dels assistents a la tradicional calçotada popular que cada any organitzen per aquestes dates. Aquest cop van comptar amb 172 assistents, la xifra més alta aconseguida en aquests cinc anys de política i de calçotades.

El parc del Pont de la Cadena va acollir la calçotada popular i el posterior concert // CUP Molins de Rei

Des de la CUP celebren que “l’assistència ha estat major fins i tot que en els actes electorals de les eleccions municipals”. El mateix parc del Pont de la Cadena que va aplegar prop de 200 persones per menjar calçots i botifarres, va reunir el passat mes de maig a unes 70 persones en l’acte central de campanya.

Àlex Maymó lidera el partit des de fa cinc anys // CUP Molins de Rei

Primer van menjar calçots i després van comptar amb l’actuació musical del cantautor Pau Riba. Entre una cosa i l’altra, el portaveu de la formació política, Àlex Maymó, i la militant Mar Miralles es van dirigir als assistents. Maymó va remarcar que “el suport al projecte de la CUP ha anat creixent de forma continuada durant aquests cinc anys gràcies a la implicació de totes les persones de la candidatura en el teixit associatiu de la vila”.

El portaveu de la CUP i regidor des del 2007 es va considerar “hereu directe de totes les persones i organitzacions de l’esquerra independentista i dels moviments socials transformadors que des de la transició han vingut defensant postures polítiques en clau independentista i de transformació social”. Maymó va atribuir part de l’èxit del seu partit a la situació de crisi econòmica que travessa la societat i va animar als assistents a implicar-se més en l’activitat política de la CUP per “avançar cap a una transició que ens porti cap a la independència i el socialisme”.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *