El Club Gimnàs Molins de Rei presenta les noves instal·lacions

L’entitat esportiva de Molins de Rei ja entrena a les noves instal·lacions situades al polígon Riera del Molí. La presidenta del Club Gimnàs Molins de Rei, Isabel Gabaldà, considera que “s’ha acabat amb un deute històric de Molins de Rei amb la gimnàstica”. 

El Club Gimnàs Molins de Rei ha superat la seva època més complicada // Club Gimnàs Molins de Rei

Molins de Rei ja li dona un tracte com cal a la gimnàstica. Per fi, el Club Gimnàs Molins de Rei té unes instal·lacions dignes per poder fer la seva pràctica esportiva després d’esperar més de sis mesos amb el Molí tancat i dos mesos més fins que la nova nau, situada al polígon Riera del Molí, ha estat correctament equipada per la pràctica esportiva.

La presidenta del Club Gimnàs Molins de Rei, Isabel Gabaldà, ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que les noves instal·lacions “acaben amb un deute històric de Molins de Rei amb la gimnàstica” ja que “en els nostres 30 anys d’història mai hem disposat d’unes instal·lacions dignes que ara per fi tenim”.

El Club Gimnàs Molins de Rei va passar per diverses escoles de la vila, la Federació Obrera i el Molí entre altres localitzacions per ara arribar, com va avançar Viu Molins de Rei, a una nau al polígon Riera del Molí de manera temporal fins que les obres de la zona esportiva del barri del Canal estiguin finalitzades. L’Ajuntament es farà càrrec del cost del lloguer de la nau fins la finalització del nou complex esportiu.

Les esportistes van fer una petita mostra de talent durant la presentació de les instal·lacions // Club Gimnàs Molins de Rei

Recomanacions personalitzades