2.000 persones s’inscriuen en el procés de selecció de personal de Mercadona

Mercadona ha rebut al voltant de 2.000 sol·licituds de feina per la trentena de llocs de treball que crearà el nou establiment de Molins de Rei. Alguns d’ells ja estan ocupats per treballadors de l’empresa que han demanat el trasllat a la vila.

Mercadona va anunciar que buscava personal a través d'uns cartells // David Guerrero

El Centre d’Ocupació Joan García Nieto ha estat rebent candidatures per treballar a Mercadona durant els últims mesos fins ahir, quan va finalitzar el procés d’acceptació de sol·licituds per ocupar algun dels 30 llocs que la cadena de supermercats crearà a Molins de Rei. Molts molinencs i molinenques a l’atur s’han interessat per l’oferta de feina de Mercadona, que ha tramitat l’Ajuntament a través del servei d’ocupació local. En poc més d’un mes, a principis de gener, ja s’havien apuntat 600 persones. Finalment han estat unes 2.000 sol·licituds les que s’han recollit. La majoria són de veïns de Molins de Rei però també hi ha d’altres ciutats de l’entorn metropolità. Ara és Mercadona qui fa el procés de selecció.

El número de llocs de treball que oferirà Mercadona és una xifra que ha anat minvant a mesura que passa el temps. Primer va ser la excessivament optimista previsió de l’encara alcalde Ivan Arcas en plena campanya electoral, parlant de 150 llocs de treball. Posteriorment, ja amb la sociovergència instal·lada al consistori, la xifra va baixar a 40 treballadors. Ara, fonts municipals parlen d’“una trentena” com a xifra definitiva.

D’aquests 30 llocs de treball que Mercadona crearà, uns sis o set ja estan ocupats per veïns de Molins de Rei que ja treballaven en altres establiments de l’empresa i han demanat el trasllat. En definitiva, de les 2.000 sol·licituds, 23 o 24 persones acabaran trobant feina al nou supermercat de Molins de Rei.

Obres a bon ritme

La construcció de l’edifici que albergarà el Mercadona continua a bon ritme en un solar del passeig del Terraplè, al barri de la Granja. La inversió de la marca valenciana a Molins de Rei és d’uns 2 milions d’euros en la construcció del supermercat de 1.280 metres quadrats i un aparcament de 123 places.

Si es compleixen els terminis previstos, la inauguració serà al voltant del mes de maig. El Mercadona de Molins de Rei es sumarà a les 161 botigues que ja té l’empresa repartides per les quatre províncies catalanes i les 1.338 de tota Espanya. La trentena de treballadors a la vila s’afegiran a les 8.555 persones que tenen feina actualment a Mercadona.

Recomanacions personalitzades