Empat de l’Atlètic Incresa amb gust a victòria

L’Atlètic Incresa, amb moltes baixes entre els seus jugadors, ha aconseguit un empat (2-2) amb un home menys contra el Vista Alegre.

L'Atlètic Incresa va aconseguir un empat meritori // Laura Fernández

Empat final en un  partit que es preveia difícil pels locals ja que presentaven moltes baixes. Al començament, el Vista Alegre es va avançar amb un gol de Francesc Sosa que va deixar una mica tocat a l’Incresa. A més a més, les coses es van complicar quan el porter local, Ivan Comas, va ser expulsat per tocar la pilota fora de l’àrea i això va obligar a Carlos Fuentes a treure el porter suplent Raúl i canviar totalment la tàctica. A partir del minut 20 les coses van començar a funcionar i l’Atlètic Incresa va començar a tocar-la més, apropant-se a la porteria amb diverses ocasions generades per Jordi Pons. Al minut 43 el Vista Alegre va tenir una clara oportunitat per posar el marcador 0-2 però Raúl la va aconseguir atrapar. Segons després, Jona feia el gol de l’empat per l’Incresa després d’una desmarcada de Vargas.

A la segona part, entrava Àlex Martinez i sortia David Ruiz lesionat. Tots dos equips van aconseguir arribar a porteria amb moltes ocasions clares durant aquells minuts. Al 64, va entrar el nou fitxatge Mario Martín que va debutar amb l’equip molinenc. Al minut 73 una falta perillosa molt a prop de l’àrea de l’Incresa va ser transformada en gol per Adrián Perez.

Quan faltaven poc minuts per acabar el matx els de Carlos Fuentes van aconseguir fer el gol del empat gràcies a Isma Orenga. Va ser un partit dur ja que els del barri del Canal van aguantar gairebé els 90 minuts amb un home menys per poder sumar un punt molt profitós.

Fitxa tècnica 

Atlètic Incresa: Ivan Coma, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jonatan Nuñez, Jordi Vargas, Jordi Pons, Ismael Orenga, Àlex González, David Ruiz, José Manuel Rubio i David Rivas.

Vista Alegre UD: Albert Guell, Francesc Sosa, Albert Tornel, Oscar Mateo, Adrian Perez, Víctor Manuel Santos, Yonay Bueno, Bruno Ainoza, Carlos Riquelme, Alejandro Cerpa, Alberto José Encomienda.

Gols: Francesc Sosa (9′), Jonatan Nuñez (43′), Adrian Perez (73′), Ismael Orenga (85′)

Recomanacions personalitzades