La societat Agudo-Capella porta al Molins de Rei CF a places de promoció

Una primera part molt intensa on Carles Capella i Àlex Agudo van tirar de l’equip va servir per guanyar a la Pobla de Claramunt i seguir somiant amb la promoció.

El Molins de Rei CF ja és a zona de promoció // Adrià Casaín

No era un partit fàcil, tot i que el rival es trobés en una posició baixa a la taula. Les absències de Gandu, Gossa i Rebollo podien ser importants, però el Molins va saber sobreposar-se a tot això i fer-se amb els tres punts vitals.

Al minut 3 de partit, Àlex Agudo va fer el primer després d’una bona centrada de Jordi Prats. Però la reacció de la Pobla va ser immediata i després d’un xut de falta al pal, un davanter visitant va aprofitar el rebuig per fer l’empat. Al minut 10, Carles Capella va decidir disfressar-se de Ronaldinho en aquell Barça-Werder Bremen de Champions on va xutar la falta per sota la tanca defensiva per fer arribar el 2-1 en un gol espectacular.

Partit amb ritme trepidant en el qual al minut 17 va arribar un dels millors gols de la temporada, una jugada de videoteca iniciada per Capella, on intervé Torelló i Capella de nou assisteix al “9” del Molins, Àlex Agudo, que després de deixar al porter a terra, fa el 3-1. Vint minuts bojos amb molts gols i molta intensitat, però el Molins va saber aguantar el marcador dominant el partit amb una línia defensiva molt avançada que ofegava la creació de joc de la Pobla.

A la segona part, el ritme va disminuir i l’excessiva confiança dels molinencs va comportar el 3-2. Els últims vint minuts de partit es van fer llargs per l’afició i l’equip el qual  a base de resistència i perseverança va mantenir el marcador a favor. Al minut 60 de partit, Joan Garcia va fer debutar al Juvenil de només 17 anys, Mario Ramos. És el segon juvenil que debuta aquesta temporada al primer equip molinenc, l’extrem Sergi Font va ser el primer. El matx va finalitzar amb el marcador ajustat de 3-2 que no va reflectir la superioritat molinenca però sí que va donar els tres punts merescuts.

La victòria deixa al Molins en un segon lloc que serveix per promocionar a Segona Territorial. La setmana vinent el Molins de Rei CF visita a la Penya Recreativa de Sant Feliu, tercer a la classificació i a només un punt dels molinencs; aquest partit serà clau per les aspiracions dels homes de Joan Garcia.

Fitxa tècnica

Molins de Rei CF: Oriol Pros, Carlos Martínez, Joan Torelló, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Carles Capella, Àlex Agudo, Joel Olivier, Jordi Prats, Nelson Nicola i Guillem Verdeny.

La Pobla de Claramunt CF: Kevin Cosano, David Vizcaino, Sergi Soteras, Manuel Ortega, Marc Mañosas, Ton Mayor, Pau Salom, Quim Gasque, Samuel Perez, Albert Mañosas i Pol Vega.

Gols: Àlex Agudo (3′), Samuel Perez (6′), Carles Capella (10′), Àlex Agudo (16′) i Albert Mañosas (67′).

Recomanacions personalitzades