“Art Tèxtil” es mostra al Cercle Artístic de Molins de Rei

El mes de març porta al Cercle Artístic de Molins de Rei una exposició feta d’obres construïdes a partir de roba reciclada. La inauguració es celebra el dissabte dia 3 a les 20 hores i la mostra es podrà visitar fins el 31 de març.

La imaginació no té límits però aquests es difuminen encara més si parlem del món de l’art. Entre el 3 i el 31 de març el Cercle Artístic de Molins de Rei (carrer Major, 79) rep una exposició titulada “Art Tèxtil” a càrrec de l’artista molinenca Matriuska.

La mostra, segons informen al Facebook del Cercle Artístic, recull un seguit d’obres artístiques fetes amb roba reciclada i aconsegueix, amb un material que per molts de nosaltres ja no té cap ús, explorar formes i color molt originals.

“Art Tèxtil” s’inaugura el proper 3 de març a les 20 hores al local del Cercle Artístic i l’acte comptarà amb la col·laboració del grup musical de Molins de Rei Triagospel que realitzarà una actuació en motiu de l’esdeveniment.

 

 

Recomanacions personalitzades