L’Ajuntament planta 80 arbres als carrers del Centre Vila

S’ha iniciat una actuació a diferents carrers de Molins de Rei per millorar la bellesa de l’espai públic a partir de la plantació de 80 arbres de diferent tipologia. La instal·lació del nou arbrat viari es concentra en el Centre Vila.

Molins de Rei tindrà 80 arbres més // Ajuntament de Molins de Rei

A partir d’ara, Molins de Rei serà una mica més verd. L’Ajuntament  ha iniciat una actuació de millora del manteniment i embelliment de l’espai públic amb la plantació de 80 arbres a diferents carrers del centre vila.

Concretament, a la Plaça Mercè Rodoreda es plantaran quatre mèlies, al Raco de l’Ovidi dos prunus, al carrer Ignasi Iglesias un brachichiton, al passeig del Terraplè sis plataners, al carrer de Pere Calders un acer, a l’avinguda de Caldes  trenta-nou lailandis i dotze acers, al carrer Rubió i Ors una morera, al carrer Barraquer dos cercis, al carrer Miquel Tort dos gleditsies, al carrer Rafael de Casanova dos til·lers, al carrer Poeta Mateu Janés un ligustrum, al carrer Verdaguer un lladoner, a la Plaça dels Països Catalans tres plataners, a Ca n’Ametller un ametller i a la plaça de l’Estació una acàcia.

Segons un comunicat de premsa del consistori, l’Ajuntament considera que “la presència de verd i d’arbrat a l’espai públic és un element bàsic per a la qualitat de vida” i per això es realitza aquesta actuació. Actualment, a Molins de Rei hi ha aproximadament 9.800 arbres, la majoria d’ells considerats arbrat viari com el que s’ha instal·lat aquests dies.

Recomanacions personalitzades