Sis minuts per fer un pas de gegant

El Molins de Rei CF juga aquest dijous 1 de març els últims sis minuts d’un partit ajornat amb el marcador momentani d’1 a 1.

Dijous 1 a partir de les 21:00 hores, el Molins de Rei Club de Futbol es cita contra el Ciutat Cooperativa, per disputar els últims sis minuts d’un partit suspès el seu dia per una tangana. Si un dels dos equips aconsegueix la victòria, es situaria en posició de promoció d’ascens.

El resultat parcial és d’1 a 1, però la Cope, equip que el passat cap de setmana va superar a l’Atlètic Incresa, arriba de nou al Municipal Josep Raich amb dos homes de més després d’un partit gairebé complet que es  pot definir com a boig.

L’àrbitre va xiular el final del matx un minut abans dels 90 reglamentaris i quan ja estava previst afegir 5 minuts més. Per tant, el Molins té sis minuts per intentar mantenir l‘empat a 1 i sumar un punt que els mantindria en una gran posició, o bé per buscar l’heroïcitat i en qüestió de sis minuts i amb dos homes menys que la Cope fer el gol de la victòria per col·locar-se en el segon lloc de la classificació.

 

Recomanacions personalitzades