El sènior masculí de bàsquet no té límits

El CE Molins de Rei guanya a la pista del líder (55-57) i es situa segon amb el mateix balanç que el totpoderós Valls. Els homes de Juan Couto ja porten 14 victòries consecutives. 

El partit d’aquest cap de setmana del sènior masculí de bàsquet de CE Molins de Rei era clau, la prova més difícil en el que portem de temporada i, una vegada més, els entrenats pel gallec Juan Couto la van superar amb bona nota.

Victòria ajustada però victòria, a la pista del líder, el CB Valls, un conjunt amb jugadors amb experiència en les categories més altes del bàsquet estatal. Finalment, l’equip no va aconseguir el suport necessari per contractar un bus per anar a Valls tal i com van proposar la setmana passada, però si que molts molinencs i molinenques, entre ells l’alcalde i regidor d’Esports Xavi Paz, van acompanyar a l’equip en aquesta important victòria.

El partit va ser igualat com pocs, segons explica el blog de la secció de bàsquet. De fet, cap dels dos equips va aconseguir una diferència de 5 punts en tot el matx. Però el CE Molins de Rei, tot i ser un equip força jove, ha madurat tant durant els últims mesos que sap gestionar aquests tipus de partit, sigui quin sigui l’escenari.

A manca de 17 segons, Jordi de Ugarte va posar el 55 a 57 final després d’agafar un rebot ofensiu clau. Després, patiment entre els molinencs que, una vegada més, van aconseguir la victòria a través de la millor defensa de la lliga.

D’aquesta manera, el CE Molins de Rei es va convertir en el primer equip que guanya al Valls en tota la temporada i segueix segon a la classificació, això si, empatat amb el mateix balanç de victòries-derrotes que els primers classificats. Aquest equip no té límits.

Recomanacions personalitzades