L’Atlètic Incresa cau 3 a 0 al camp de la Cope

Els del barri del Canal van fer un partit digne però es va veure superats pels de Sant Boi de Llobregat.

El Ciutat Cooperativa va saber dominar i emportar-se el partit tot i que l’Atlètic Incresa va sortir molt ben plantat al terreny de joc i, fins i tot,  va tenir moltes ocasions de gol abans de que s’inaugurés el marcador.

El partit es va complicar pels homes de Carlos Fuentes al començament amb la lesió de Jesus Sampedro. Aquesta no va ser l’única ja que  més endavant David Ribas també va haver d’abandonar el camp de futbol.

A 15 minuts de finalitzar la primera part, l’equip de la Cope va fer un gol de falta. Un cop dur pels del barri del Canal que, quan encara s’estaven recuperant, van rebre  el 2 a 0 en una jugada amb certa mala fortuna.

Durant la segona part, tot i la diferència de gols, l’Atlètic Incresa va seguir cercant el gol sense donar-se per vençuts. La sort no va acompanyar als molinencs que van veure com arribava el 3 a 0 i van tornar a casa amb els mateixos punts que van marxar cap a Sant Boi de Llobregat.

Fitxa tècnica

Ciudad Cooperativa CF: Francisco Moreno, Jonatan Fernández, Juan Manuel Arrebola, Marcos Garcia, David Ruiz, Victor Melis, Jose Manuel Valle, Iban Rodrigo, Victor Bravo, Javier Carretero i Jose Luis Montero.

Atlètic Incresa: Raul Marquez, Roque Bonilla, Jesús Sampedro, Jonatan Nuñez, Jordi Vargas, Jordi Pons, Dídac Pruna, David Ruiz, José Manuel Rubio, Ismael Orenga i Alejandro Martínez.

Gols: Marcos Garcia (39′), Marcos Garcia (44′) i Raul Marquez (56′)

Recomanacions personalitzades