El Molins de Rei CF es reivindica guanyant a l’UE Papiol per 2 a 4

Després de dos empats consecutius, el Molins de Rei CF es retroba amb la victòria. Els tres punts suposen un cop d’efecte a la lliga.

El Molins de Rei CF escala posicions a la classificació // Arxiu

En una primera part on El Papiol va dominar el joc i el porter Ferran va aturar un penal en els primers minuts, el Molins es va avançar gràcies a un bon contraatac finalitzat per Àlex Agudo. Tot just acostant-nos al final del primer temps, Joan Torelló, molt encertat durant tot el partit, va ampliar la diferència amb el 0-2.

A la segona part el dominador absolut va ser el Molins de Joan Garcia encara que els papiolencs van retallar distàncies. Però aquest Molins va ser capaç de reaccionar, primer amb un gol de penal d’ Àlex Agudo i a continuació Carles Capella, que va sortir a la segona part i va fer el 2-4 definitiu.  Durant la segona part es va veure la clara superioritat d’un Molins que ja acumula 37 punts, com tres altres equips, que són a només un punt del tercer i a dos del segon classificat.

Fitxa tècnica

UE Papiol: Eric Ponce, Marc Lobera, Julian Gala, Israel Casajuana, Víctor Muñoz, Alberto Palomares, Marco Antonio Linares, José Manuel Pleguezuelos, Arnau Carrió, Ruben Romera i Ricardo Miron.

Molins de Rei CF: Carlos Martínez, Joan Torelló, Oleguer Pujol, Joan Gosa, Andreu Margarit, Àlex Agudo, Christian Agudo, Ferran de Palol, Bubacar Sane “Buba”, Jordi Ganduxer i Jordi Sànchez.

Gols: Andreu Margarit (33′), Joan Torelló (42′), Julian Gala (51′), Àlex Agudo (55′), Rubén Romera (68′) i Carles Capella (75′).