El grup de teatre musical Filagarsa prepara un nou musical

El grup de teatre musical Filagarsa ja està preparant un nou muntatge pel setembre. Es dirà “Nadal a Halloween” i es representarà el 22 i 23 de setembre a Molins de Rei. Fins aquell moment, seguiran amb les actuacions de l’obra “Vides”.

Filagarsa ja ha avançat l’inici de la preparació d’un nou espectacle que portarà per nom “Nadal a Halloween“. L’obra ja té data d’estrena, els dies 22 i 23 de setmebre d’enguany, però des del grup no s’avança gran cosa més. “Aquest cop ens endinsem en un món terrorífic, ple de monstres i criatures del mal”, expliquen des de Filagarsa.En el nou muntatge treballaran 12 actors i 3 músics en directe i asseguren que “la il·luminació, els efectes especials, el vestuari i l’escenografia embolcallaran aquesta nova aposta musical”. Serà un nou repte que ja es plantegen, com és habitual, estrenar a Molins de Rei però fer girar per tota la geografia catalana.

Amb aquest cartell han fet públiques les novetats a través de la seva pàgina de Facebook

A mida que passin els mesos aniran transcendint més detalls. Mentrestant, “Vides” segueix viva amb un muntatge senzill però amb molta força. Les properes actuacions previstes les faran el dia 11 de març a Fals i el 25 del mateix mes a Canet de Mar.

Recomanacions personalitzades