El CFS Molins 99 pateix una derrota dolorosa contra el Montsant

Els homes de Victor Medina van fer un bon partit però van caure per 5 a 4 fora de casa.

Aquest dissabte s’ha viscut un gran partit de futbol sala entre dos equips de la part alta de la classificació,amb final tràgic pel CFS Molins de Rei a la pista barcelonina del Montsant, i és que a falta de 20 segons per al final del partit el resultat era de 3 a 4 a favor dels interessos molinencs.

El partit ha començat de forma molt intensa per part local i amb una certa falta de concentració per part dels visitants. Així doncs els primers minuts han sigut de clar domini del Montsant, que han sabut aprofitar una de les varies ocasions de que han disposat per posar-se per davant a la sortida d’un corner. Sense fer un gran joc els molinencs han sabut aguantar dins del partit, i així ha arribat l’empat a u obra d’Isaac des de la banda esquerre de l’atac.

Però un cop més hem pogut constatar que als molinencs els faltava aquell punt necessari per a controlar els partits importants, i en poc més de deu segons el Montsant s’ha tornat a avançar gràcies a una jugada de cinc on el porter-jugador ha sorprès a Rafa amb un fort xut des de la banda dreta. Fruit d’aquest gol, i després d’un temps mort demanat per enVictor Medina, ha començat la reacció dels molinencs que han aconseguit empatar gràcies a una pilota robada per part d’Alex que ell mateix ha materialitzat amb un fort xut col.locat al pal dret de la porteria visitant. Així s’ha arribat amb empat al marcador al final de la primera part.

La segona part ha estat ben diferent, ja que els jugadors molinencs han sortit convençuts d’emportar-se la victòria, i fruit d’un gran joc i intensitat ha arribat el 2 a 3 a la sortida d’un corner gràcies a un xut sec de Pepo. Lluny d’especular els jugadors d’en Medina estaven decidits a menjar-se al rival i desplegant un bon futbol han controlat bé el partit, fins que ha arribat el que seria “el gol de la jornada” en una grandíssima jugada personal de Pepo que ha estat capaç d’esmunyir-se amb la pilota creuant mitja pista i driblant a tota la defensa del Montsant per acabar fent un gran xut creuat que col.locava el 2 a 4 a favor del Molins.

Semblava que els tres punts marxaven cap al Baix Llobregat, però un final tràgic i desafortunat ha ensenyat a tots els presents que aquest bonic esport té aquestes coses, i que no et pots refiar mai fins que l’àrbitre pita el final. A falta de cinc minuts el Montsant s’ha posat a jugar de cinc, però una gran defensa ha servit per mantenir la porteria fora de perill fins que en una jugada desafortunada la pilota ha impactat a la cama d’Isaac i s’ha col·lat dins la porteria. Era el 3 a 4 i quedaven dos minuts.

Les jugades locals s’han anat succeint i quan ja semblava tot acabat, a la sortida d’un corner i a falta de tan sols 20 segons per acabar, el Montsant ha aconseguit empatar el partit. Un gol que ha deixat en estat de KO al CFS Molins 99, que encara han rebut un gol més en el darrer segon i que certificava la sorprenent remuntada dels locals.

En definitiva, gran partit del CFS Molins que no ha servit per a sumar els tres punts i que deixa tocats als jugadors d’en Medina, que esperen guanyar el proper dissabte a casa contra el difícil equip del Casp.

Han jugat:  Alex Sanchex (1 gol), Paco Martinez, Borja Carasusan, Josep Canals (2gols), Isaac Usieto (1gol), Jesus Gonzalez, Ruben Gallego, Ivan Garcia , Joan Vaqués. Victor Sanmartin i Rafa. També hi era Toni Zurera (lesionat).

Crònica de l’Esclaput.