El judo molinenc aconsegueix dos podis al Campionat de Catalunya

Edurne Aibar, segona, i Nekane Aibar, tercera, aconsegueixen dos podis per la secció de judo del CE Molins de Rei al Campionat de Catalunya infantil. El club molinenc va participar amb 9 judoques a la competició. 

El judo a Molins de Rei té futur. Així ho demostren els resultats de la secció d’aquest esport al passat Campionat de Catalunya en categories Benjamí i Aleví disputat el passat 12 de febrer a Lloret de Mar on Edurne Aibar va aconseguir la segona posició i Nekane Aibar va quedar tercera.

El Club Esportiu Molins de Rei anava a participar en aquest campionat amb 10 judoques però una grip intestinal va impedir la participació de Pau Pavón. A banda de les ja mencionades, també van competir Ainhoa Roldan, Alex Garcia, Miquel Blasco, David Gonzalez, Marcos Moral, Daniel Muñoz i Guillem Morraja.

La secció de judo del CE Molins de Rei s'ha consolidat // CE Molins de Rei

 

 

Recomanacions personalitzades