Quatre molinencs campions de Catalunya de Taekwondo

El taekwondo molinenc aconsegueix nous èxits al IX Campionat de Catalunya. 4 esportistes del gimnàs Taro Tae han aconseguit la victòria. 

Dia a dia, el paper dels esports minoritaris a Molins de Rei es cada vegada més important, com a mínim si mirem els resultats. Durant l’últim Campionat de Catalunya de Taekwondo disputat el passat 5 de febrer a Mollet del Vallés quatre alumnes de l’escola de Molins de Rei Taro Tae -Clara Galan, Daniel Garcia, Francesc Galan i Albert Arós- van aconseguir la victòria en les seves respectives categories.

Clara Galan, Daniel Garcia, Francesc Galan i Albert Arós acompanyats del mestre de l'escola Taro Tae, Pedro Muela // Taro Tae

Són precisament els esports minoritaris els que donen més alegries als aficionats als esports de Molins de Rei. Durant aquest mes de febrer el Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit la victòria al Campionat d’Espanya per clubs i el molinenc Eric Marsal ha aconseguit la Copa del Rei de waterpolo amb el CN Sabadell. Aquest èxits units a la recent victòria de Xavi Foj en el Dakar o les habituals proeses de les noies del Club Gimnàs Molins de Rei fan que, a Molins de Rei, els esports vagin molt més enllà del futbol.